Τα προϊόντα μας (εξαιρουμένου των παπουτσιών) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και διαστάσεις. Επομένως πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής. Εξαιρείται η περίπτωση αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος ή σε περίπτωση στην οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα, ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα της αλλαγής του προϊόντως, όμως όχι της επιστροφής.

Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί ή αφαιρεθεί από την αρχική του συσκευασία και να αποστείλετε μαζί με αυτό απαραίτητα και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε ότι το κόστος αντικατάστασης των προϊόντων αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας δεν θα σας επιβαρύνει.

Αναλυτικά για να είναι εφικτή η αλλαγή θα πρέπει:

Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών/καρτελακίων, απαραίτητων εγγράφων, κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί, και Να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής) Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Η εταιρεία ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος, μόνο εφ’ όσον αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά της. Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.