Σχετικά με εμάς

Για την δημιουργό κάθε ρούχο που επιμελείται αποτελεί κομμάτι ψυχής. Είναι μοναδικό, ιδιαίτερο, ξεχωριστό και υιοθετεί την προσωπικότητα της καθεμιάς σας! Ανήκει μόνο σε εκείνη για την οποία ράβεται, καθώς είναι προορισμένο για τις δικές της διαστάσεις, το δικό της σώμα και μπρίο. Αυτό είναι εξάλλου και το επίτευγμα του χειροποίητου!

 

Στην σελίδα μας θα βρείτε χειροποίητα ρούχα που προορίζονται τόσο για απλές και καθημερινές βόλτες, όσο και για επίσημες περιστάσεις, όπως γαμήλιες και βαπτιστικές δεξιώσεις. Μάλιστα, για να μαγνητίσετε τα βλέμματα στις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας αναζητήστε και τα σετ μαμάς και κόρης, τα οποία συνοδεύονται από κάθε λογής αξεσουάρ! Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε ακόμη να διαλέξετε τα κατάλληλα χειροποίητα παπούτσια, σχεδιασμένα και στολισμένα βασισμένα στην αισθητική του ρούχου σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

ANNABELLEMODA

Η εταιρία Annabelle moda έκανε την εμφάνιση της στον χώρο της μόδας το 2016. Η λαχτάρα για ένα ρούχο μοναδικό για τον καθένα οδήγησε το όνειρο της ιδιοκτήτριας-δημιουργού σε πραγματικότητα.

 

Τα ενδύματα όχι μόνο δημιουργούνται από εξονυχιστικής επιλογής και πρώτης ποιότητας υλικά, αλλά και με μεράκι και σιγουριά ότι θα καλύψει κάθε σας ανάγκη και θα ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία. Αναλυτικότερα, κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο από πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, πολύτιμα υφάσματα και ραφές, όπου ακολουθώντας το ύφος και την αισθητική κάθε συλλογής μας, οι λεπτομέρειές του μεταμορφώνοται και αλλάζουν χαρακτήρα.

Έχετε απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με τις αγορές σας ή τα νούμερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας!

X
Shopping cart close